Konferencia WINTES 2022

05.10.2022 11:50

INTES Trnava s.r.o, ASOFT Prešov,  DM Data s.r.o a ISAT s.r.o. v spolupráci s Ing. Martinom Čačalom – daňovým poradcom usporiadali v termíne 28.-30. Septembra 2022 v Grand Hoteli Bellevue v Hornom Smokovci už 6.  celoslovenské stretnutie autorov a používateľov ekonomického systému WINTES SQL zameraného najmä na poľnohospodárov.

Počas troch dní sa užívatelia v neformálnej atmosfére mohli dozvedieť novinky a trendy vo vývoji ekonomického systému WINTES SQL a taktiež získať nové poznatky a vedomosti pri jeho praktickom využívaní. Tak ako iných podnikateľov aj poľnohospodárov trápi neustála zmena  daňových zákonov, na stretnutí mali užívatelia možnosť oboznámiť sa s legislatívnymi zmenami a problémami pri uplatňovaní daňových zákonov v praxi. Tejto odbornej témy sa výborne zhostil daňový poradca Ing. Martin Čačala užívatelia tak nielen získali odborné informácie z prvej ruky ale súbežne tiež Ján Kovačíč, hlavný vývojár WIINTES SQL, názorne z užívateľského pohľadu ukazoval ich implementáciu a použitie v systéme WINTES SQL. Nové možnosti využitia už dostupných informácii z WINTES SQL na efektívny systém hospodárenia na pôde prezentoval Ing. Mráz z firmy ISAT s.r.o.

Na stretnutí sa zúčastnilo viac ako 100 užívateľov WINTES SQL z celého Slovenska, ktorí si podľa ich reakcií odniesli veľa odborných poznatkov a informácii. Veľký záujem nás teší a už teraz začíname pripravovať ďaľšie stretnutie v máji 2023.

 

Späť